WWW.KONICA.COM.MK

               На Почеток |  Контакт

      За Нас

   

       Услуги   

Продукти 

Партнери

  Контакт

   Новости  

      
      Наши Достигнувања:
    

Во текот на сите овие изминати години како најголемо богатство се докажа нашата намерна и случајна фотографија

 
 

   Наш фото албум >>

         
   


ЗА НАС


Како генерален застапник и дистрибутер на DNP (Konica Minolta); Integral мемориски картички; Hofmann албуми и рамки. Интер Фото располага со богата понуда од асортиманот од горе наведените брендови, како и многу други продукти.

 

Продажба на големо и мало на фото материјали и хартија, дигитални и аналогни фото апарати, дигитални камери, мемориски картички, USB flash мемории, полначи и батерии за полнење од програмата на Uniross, албуми и рамки од програмата на Hofmann и други, CD, DVD, касети (miniDV, VHS, 8mm).

 

 

image 8-1

 

Снимање и фотографирање со најсовремена дигитална технологија обработка на Вашите свечености, како и изработка на:

 

  • Каталози
  • Флаери
  • Рекламни паноа
  • Покани
  • Честитки
  • Разгледници
  • Календари
  • Визит карти

        За Нас   |  Услуги  |  Продукти  | Партнери Контакт  | Новости     

   Сите Права Се Задржани 2008, Интер Фото