WWW.KONICA.COM.MK

             На Почеток Контакт

       За Нас 

   

         Услуги   

  Продукти 

Партнери

    Контакт 

   Новости 

      
  
  Интер Фото
    

За

подетални информации и услуги,ве покануваме да не постите или да се јавите на еден од нашите телефонски броеви(контакт)

 

 
    
         
   


Услуги

Нудиме голем број на квалитетни и евтини услуги мегу кој:

1.Снимање и фотографирање на

 • свадбени веселби

 • венчавки

 • крштевки

 • родендени и др.

2.Дизајн и принт на:

 • каталози

 • флаери

 • рекламни паноа

 • покани

 • честитки

 • разгледници

 • календари

 • визит карти

3.Сликање за било каков документ во најсовремено и најголемо ателје, со најсовремена технологија.

4.Професионално Ателје за фотографирање на модели за потребите на текстилната индустрија.

5.Изработка на музички спотови и сл.

6.Изработка на фотографии од следниве видови на медии:

 • CD

 • DVD

 • VHS

 • mini DVD

 • 8mm

 • VHS-c

7.Изработка на слики од:

 • филм

 • CD / DVD / USB

 • мобилен телефон (Bluetoot,Infrared)

8.Скенирање на било каков вид документи и снимање на истите на дискета, CD или USB.

9.Фотокопирање(црно бело)

10.Принтање во боја и црно бело

 

 

        За Нас   |  Услуги  |  Продукти  |  Партнери Контакт  |  Новости     

   Сите Права Се Задржани 2008, Интер Фото