WWW.KONICA.COM.MK

               На Почеток | Контакт

 

 

 

        За Нас   

   

        Услуги   

Продукти 

 Партнери

  Контакт 

  Новости  

   

  

  

  Интер Фото

  

skype

inter.foto

е-mail

info@konica.com.mk

 

         

   


Контакт

За Порачка или било какви коментари и сугестии, слободно контактирајте не на некој од следниве начини:

 

Телефон:00389(0)32 389 851

Факс: 00389(0)32 609 097

Мобилен:00389(0)71 210 098

е-маил:t.simonovski@konica.com.mk

Aдреса:

ул:Ванчо Прке број.ББ

2000 Штип, Македонија

 

 

        За Нас   |  Услуги  |  ПродуктиПартнериКонтакт Новости   

       Сите Права Се Задржани 2008, Интер Фото