WWW.KONICA.COM.MK

            Mакедонски |   English

        За Нас 

   

         Услуги   

  Продукти 

 Партнери

  Контакт 

   Новости 

      
  
   ИНТЕР ФОТО
  

 

Стоковна Куќа Нама

 

Ул.Ванчо Прке ББ

 

телефон

+389(0)32 389 851

 

факс

+389(0)389 066

 

мобилен

+389(0)70 210 098

 

 
 

skype:

inter.foto

е-mail

info@konica.com.mk

         
   

Нашата експедитивност, организираност, систематизираност и способност за успешна работа со продажба се само причина плус да не изберете како ваши партнери. Нашиот асортиман на квалитетни производи може да ве привлече токму ВАС почитуван пријателу!

             

      За Нас   |  Услуги  |  Продукти  |  Партнери  |  Контакт  |  Новости    

      Сите Права Се Задржани 2008, Интер Фото